From: Martin Hejlesen Jensen <hejlesen@hotmail.dk>
Subject: LÆGER er chokeret: Kokosolie nedbryder 93% af tyktarmskræft cellerne på kun 2 dage

Det er bevist, at kokosolie reducerer bivirkninger af kemoterapi og at det forbedrer livet for kræftpatienter.

Fedtstofferne i kokosolie kan være nyttige til hærdning og forebyggelse af sygdomme som diabetes, osteoporose, virale sygdomme (mononukleose, hepatitis C, herpes etc.), galdeveje sygdomme, Crohns sygdom, og kræft.

Tyktarmskræft er i øjeblikket en af de mest udbredte kræft typer blandt mænd og kvinder udover bryst og prostatakræft, og selv om der er mange naturlige helbredelsesmetoder, der forhindrer denne sygdom, mener medicinske fagfolk stadig, at der ikke er nok undersøgelser, der understøtter de faktiske forhold.

Det er uheldigt, i det mindste, at videnskaben i dag er domineret af den farmaceutiske industri, og at det største antal undersøgelser er finansieret af farmaceutiske virksomheder primært rettet mod økonomisk gevinst, og ikke for menneskets sundhed.

Dette betyder dog ikke, at væsentlige og nyttige forskning ikke offentliggøres i prominente tidsskrifter.

Et godt eksempel på dette kommer fra Adelaide University of Australia, hvor forskere opdagede, at laurinsyreolie (som udgør 50% af kokos olie) nedbryder mere end 93% af tyktarms kræftceller i mennesket, efter 48 timer af behandlingen. Eksperimenterne blev udført i microbiologiske petriskåle, men også med rotter, og de viste samme resultater.

Det er interessant, at laurinsyreolierne nedbryder kræftceller, men samtidig gør oxidativt stress i samme tid, hvilket fører til betydelig nedsættelse af glutathionindholdet (nødvendig for kræftcellerne beskyttelse af oxidativ stress).

Men problemet med sådanne undersøgelser er, at de er virkelig dyre, og de får ikke den interesse af sponsorerne, fordi naturlige helbredelsesmetoder ikke kan patenteres. Det er simpelthen uden for interesse hos medicinalselskaber at finansiere sådanne undersøgelser, selv om de er rettet mod trivsel af befolkningen. Den laurinsyre findes i virkeligheden i modermælk, og det er en fedtsyre, der understøtter immunsystemet og har anti-bakterielle egenskaber.

De kliniske undersøgelser af American Nutrition Association har bevist, at fedtstofferne i kokosolie "kan være nyttige til hærdning og forebyggelse af sygdomme som diabetes, osteoporose, virale sygdomme (mononukleose, hepatitis C, herpes etc.), galdeveje sygdomme, Crohns sygdom, og kræft ".

Det er bevist, at kokosolie reducerer bivirkninger af kemoterapi og at det forbedrer livet for kræftpatienter.

Det er virkelig trist, at de farmaceutiske virksomheder ikke ønsker at finansiere yderligere undersøgelser af de mirakuløse virkninger af disse naturlige ingredienser. En ting er dog sikkert, kurer kan findes i naturen for alle eksisterende sygdomme, men uden forskning vil vi aldrig opdage dem.

Google opskrifter på kokosolie og opdag hvor meget du kan anvende det i din dagligdag.


Eksempler på naturlige olie

Omega 3

Hørfrøolie 

Kokosolie


HER kan du få forklaringen på hvorfor kræft opstår.

HER kan du få forklaringen på hvor meget vi er omgivet af sukker som fremmer kræften

HER er eksempler på mennesker som har fået 3 måneder tilbage at leve i, af tre forskellige læger.
Men de kunne ikke forklare hvorfor kræften forsvandt! Manden kunne så leve videre.


De bedste hilsner 

Martin Hejlesen 

Human Self Development & Progress. 
www.hsdp.dk